Rätt Start - Muminmugg - Det osynliga barnet

Special Price 39,50 kr Ord. pris 79,00 kr

Muminmugg Det osynliga barnet, i melamin från Rätt Start. Storlek 7,5 cm i diameter. Denna produkt säljs till förmån för kvinnor och flickor, en krona per såld produkt skänks till Oxfams arbete för kvinnor runt om i världen. Ninni är bekant från Tove Janssons bok Berättelsen om det osynliga barnet från 1962.

Berättelsen om Det osynliga barnet handlar om en liten flicka som har så dåligt självförtroende att hon blivit helt osynlig. Med muminmammas stora kärlek och omsorg blir dock flickan mer och mer synlig och återfår sin plats i världen - en rättighet som varje kvinna och flicka ska ha.

Insamlingen är för att stödja Oxfams arbete som bekämpar extrem fattigdom runt om i världen. Eftersom majoriteten som lever i fattigdom är kvinnor så är det kvinnors och flickors rättigheter som är kärnan i välgörenhetsarbetet. Gamla fördomar betyder ofta att de nekas grundläggande rättigheter som utbildning, rättvisa löner eller anständiga arbetsförhållanden. Men Oxfam vet att kvinnans färdigheter, beslutsamhet och uppfinningsrikedom kommer att vinna och genom att stödja dem kan fattigdom övervinnas.

Material: Melamin. Tål maskindisk. Produkten är tillverkad i en fabrik som är certifierad av BSCI för goda och säkra arbetsförhållanden. Fabriken är certifierad enligt kvalitetsledningssystemet ISO 9001 för att säkerställa god hantering av produkter som skall användas med mat.

Mer information
Figurer Ninni
Material melamin
Produkttyp muggar
Egenskaper tål diskmaskin
Varumärken Rätt Start
Write Your Own Review
Du recenserar:Rätt Start - Muminmugg - Det osynliga barnet
© 2021 Minamuggar. All Rights Reserved.