Opto Design - Muminbricka Oxfam - Osynliga barnet

Special Price 114,50 kr Ord. pris 229,00 kr

Muminbricka Oxfam, Osynliga barnet, från Opto Design. 0,5 euro av försäljningen för var bricka går till den engelska organisationen Oxfams kvinno- och barnprojekt i fattiga länder. Storlek 27x20 cm och tillverkad i Sverige av laminerad björkfanér.

Berättelsen om Det osynliga barnet handlar om en liten flicka som har så dåligt självförtroende att hon blivit helt osynlig. Med muminmammas stora kärlek och omsorg blir dock flickan mer och mer synlig och återfår sin plats i världen - en rättighet som varje kvinna och flicka ska ha.

Insamlingen är för att stödja Oxfams arbete som bekämpar extrem fattigdom runt om i världen. Eftersom majoriteten som lever i fattigdom är kvinnor så är det kvinnors och flickors rättigheter som är kärnan i välgörenhetsarbetet. Gamla fördomar betyder ofta att de nekas grundläggande rättigheter som utbildning, rättvisa löner eller anständiga arbetsförhållanden. Men Oxfam vet att kvinnans färdigheter, beslutsamhet och uppfinningsrikedom kommer att vinna och genom att stödja dem kan fattigdom övervinnas.

Muminbrickorna från Opto Design är svensktillverkade för hand och tål att diskas i diskmaskin.

Mer information
Figurer Ninni
Material trä
Produkttyp brickor
Egenskaper tål diskmaskin
Varumärken Opto Design
Write Your Own Review
Du recenserar:Opto Design - Muminbricka Oxfam - Osynliga barnet
© 2021 Minamuggar. All Rights Reserved.