Arabia - Muminmugg - Sov Gott

299,00 kr
I lager: Leverans ca 1-3 dagar
Sov Gott muminmugg började säljas den 9 augusti 2019 på den officiella Mumindagen. Muggen är från våren 2020 en del av ordinarie sortiment och en förlängning av serien Trogen sitt ursprung. Tillverkad av Arabia. Muggen är nr 97 av Arabias muminmuggar. 

 

 

Det är dags för förändring, och Muminpappan tar med sin familj att bo på ön med den övergivna fyren. Familjen anländer till ön då det är mörkt, så de sätter upp tältet på stranden, där de kan tilbringa första natten. Muminmamman somnar, och muminpappan stannar uppe hela natten för att vaka över sin familj.

Detta är den andra muminmuggen som är framtagen i samband med Mumindagen som firas den 9 augusti till minne av Tove Jansson födelsedatum. Muggen är en del av Trogen sitt ursprung-serien och illustrerar Muminmamman som sover under ett vindskydd efter en lång och tröttsam resa till ön med fyren. 

OBS: Muggen har endast sålts i Arabia/Iittalas egna butiker men ingår nu i ordinarie sortimentet och kan köpas här hos muminmuggar.se. 

Tove Slotte har designat dekoren på porslinet i enlighet med Tove Janssons original teckningar. Design: Tove Slotte. Material: Dekor på vitroporslin. 

Mer information
Material porslin
Produkttyp muggar
Egenskaper frostsäker, tål diskmaskin, tål mikrovågsugn, ugnssäker
Varumärken Arabia
Write Your Own Review
Du recenserar:Arabia - Muminmugg - Sov Gott
© 2021 Minamuggar. All Rights Reserved.